Domotica

Snellen Elektro speelt in op uw wensen door domotica aan te bieden en te installeren. Wij zijn specialist op het gebied van zowel bedrade en draadloze systemen.

Wat houd domotica in?
Met huisautomatisering (domotica) kan alle elektronische toepassingen in en om uw huis geïntegreerd worden in één systeem, bijzonder gemakkelijk en veilig. U kunt op afstand de zonweringen, gordijnen en de inrijpoort bedienen. Wanneer u thuis komt en de deur opent, gaat het alarm eraf, de verlichting aan en de screens omhoog. Als u uit bed stapt, gaat de nachtverlichting automatisch aan in de kamer, de gang en het toilet. Als het raam openstaat, blijft de verwarming uit. Als u weggaat, gaat de verlichting uit en wordt het gas afgesloten. Naar voorkeur kan het huisautomatiseringssysteem worden bediend door drukknoppen of centraal via een touchscreen of smartphone. Het beveiligingssysteem op afstand aan- en uitzetten, energieverbruik aflezen vanaf een smartphone/tablet. De mogelijkheden kunnen bijna oneindig uitgebreid worden.

Veiligheid
Veiligheid kent diverse vormen: inbraakbeveiliging, snelle melding van rookontwikkeling, melding van openstaande ramen of deuren en automatische verlichting bij het betreden van een donkere ruimte. Aanwezigheidssimulatie kan gebruikt worden om ervoor te zorgen dat het lijkt alsof er iemand thuis is terwijl dat niet het geval is. Dat is toch je woning met een veilig gevoel achterlaten.

Energiezuinig
Snellen Elektro zorgt ervoor dat energiebesparing werkelijkheid wordt. Energie besparen begint bij bewustwording. Het Niko ecodisplay geeft continu feedback over energie- gas- en waterverbruik. Een slimme meter dus. Daarnaast kan via een druk op de ecotoets een intelligente programmering energie worden bespaard zonder daar veel moeite voor te doen. Verlichting en verwarming kunnen bijvoorbeeld automatisch worden gedimd wanneer een ruimte geen aanwezigheid waarneemt voor een bepaalde periode.

Kosteneffectief
Comfort, veiligheid en energiebesparing, allemaal interessante onderwerpen, maar hoe zit het met kosten? Huisautomatisering is nu ook geschikt voor middenklasse woningen door het innovatieve en kosteneffectieve systeem. Bij gebruik van het systeem wint de besparing het binnen enkele jaren van de kosten en het is ook een beetje extra luxe in uw woning.

Stel uw vragen aan onze experts

Meer informatie

Wij zijn trots op onze services en projecten

Wij recyclen & werken met gerecycled materialen

Veiligheid voorop, voor onszelf en voor al het andere

Onze projecten

project-image

Domotica en verlichting villa

Naarden, 2018

project-image

Leidingwerk Kelderdek Villa

Naarden, 2018

project-image

Verlichting villa

Laren, 2018

project-image

Uitbreiding Brandweerkazerne

Ederveen, 2018

project-image

E-installatie woning

Zeist, 2018

project-image

Afmonteren woning

Wijchen, 2018

Bekijk all projecten